Over Lurvink

Over Lurvink2022-02-18T15:02:28+00:00

Wij zijn lurvink

Wij zijn Lurvink. Full-service toeleverancier in de plaatindustrie, machinebouwer en constructiebedrijf.

Al sinds 1985 zijn wij gespecialiseerd in bewerken van diverse metaalsoorten. We hebben kennis van veel verschillende materialen en maken gebruik van verschillende technieken. Met onze machines en team van specialisten hebben wij alles in huis om samen met onze opdrachtgevers tot hun gewenste eindproduct te komen.

Wij streven naar constante kwaliteit en verbetering. Hier besteden wij dan ook veel aandacht aan. Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers. Door constant projecten en producten met onze opdrachtgevers te evalueren blijven wij ons verbeteren.

Certificeringen

Hier komen afbeeldingen of teksten van certificeringen.

1985

Start gebroeders Lurvink

Frank en Herman gaan het avontuur aan, gestart aan de Hiddinkdijk op de Heelweg. Ze hebben de schuur thuis omgedoopt tot werkplaats en krijgen de eerste opdracht van LAKO uit Eibergen.  

1987

Verhuizing

De schuur op de Heelweg is te klein geworden. In Lichtenvoorde kwam een mooi stuk vrij op het industrieterrein. Eind 1987 neemt Lurvink zijn intrek in de nieuwe hal aan de Galileistraat 31.

1990

Uitbreiding hal 2

Ruimte gebrek! Op gegeven moment komt Lako met de vraag ook tanks te maken. Vol overgave word hiermee gestart. Snel blijkt dat de bestaande hal niet voldoet. Gelukkig is het constructie bouwen nog niet verleerd: een nieuwe hal is dan ook zo gepiept!  

1995

Uitbreiding hal 3+4

Containerbouw en Constructie - De tankbouw liep door, intussen trok de containerbouw en constructie ook weer aan. Wederom ruimte gebrek! Wat nu? Hal er bij bouwen! Nu wel alvast het dubbele vloeroppervlak, zodat verdere groei mogelijk was.

Laad meer